Foliebagt helleflyndersteak næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Helleflyndersteak 1 helleflyndersteak vejer ca. 200 gram
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
2 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 8494 (2022 kcal)
KJ pr. Pers. 2123 (505 kcal)
Vægt ialt 1924 gram
Vægt pr. Pers. 481 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 441 KJ (105 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)