Fiskefrikadeller 04

Fiskefrikadeller 04 , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Frikadellerne er fryseegnet

Indsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Frikadeller:
500 g.færdigrørt fiskefars
10 g.smør
1 spsk.olie
 
 Tomatsauce:
1 stort finthakket løg
10 g.smør
2 ds.flåede hakkede tomater
1.5 tsk.sukker
1 tsk.groft salt
 peber
4 tsk.tørret basilikum
 
 Pasta:
500 g.frisk pasta
 
 Pynt:
 frisk basilikum
 
Opskrift:
Pasta:
Kog pastaen, som anvist på pakningen, mens frikadellerne steges, og saucen koges.
Frikadeller:
Form 12 frikadeller, og steg dem 4-5 minutter på hver side på en pande i gyldent smør tilsat olie.
Sauce:
Svits løget i gyldent smør, uden at det tager farve. Kom tomater i, og lad det koge 3-4 minutter. Smag til med sukker, salt, peber og tørret basilikum.
Servér fiskefrikadellerne med pastaen og den varme tomatsauce. Pynt evt. med frisk basilikum.



Tips:

Arbejdstid: 15 minutter tilberedningstid: 20 minutter





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fiskefrikadeller

karakterer:
Opskriften er vist 9303 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-13 18:33:57
Der er fad'me forskel på Fikse Frikadeller og Fiske Frikadeller