Boller i karry med grønsagsris

Boller i karry med grønsagsris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : plm

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fars:
500 g.hakked skinke kød
1 løg
1 æg
75 g.hvedemel
0.5 dl.mælk
1 dl.vand (gerne dansk vand)
1 spsk.salt
0.5 tsk.peber nykværnet
 
1  løg finthakket
3 fedhvidløg finthakket
50 g.smør
2 tsk.karry
40 g.hvedemel
1 spsk.olie
1 porre fintsnittet
2 gulerødder fintsnittet
160 g.langkornede ris
4 dl.vand
 salt
 
Opskrift:
fars
Rør kødet sejt med salt og peber
tilsæt mel og hakket løg
tilsæt æg, mælk og vand
stil den herefter på køl i 30 minutter

øvrige ingredienser.
form farsen til boller og kog bollerne i vandet, sauter halvdelen af løg og hvidløg bløde i en gryde med smør og tilsæt karry.
steg 1-2 minutter og rør melet i
spæd med den siede suppe fra bollerne og lad sovsen koge igennem skru ned, og lad den simre 10 min, smag til med salt og peber.
Sauter resten af løg og hvidløg i en gryde med olie og tilsæt porre og gulerødder.
Vend risene i og tilsæt 4 dl vand og ½ tsk. salt.
simrer under løg i ca 12 minutter.
tag kødbollerne op af væsken og læg dem i karry sovsen server med grøntsagsris





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Boller i karry

karakterer:
Opskriften er vist 10929 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu