Boller i karry med grønsagsris
Indsendt af : plm Indsendt : Red : |
|
|
fars
Rør kødet sejt med salt og peber tilsæt mel og hakket løg tilsæt æg, mælk og vand stil den herefter på køl i 30 minutter øvrige ingredienser. form farsen til boller og kog bollerne i vandet, sauter halvdelen af løg og hvidløg bløde i en gryde med smør og tilsæt karry. steg 1-2 minutter og rør melet i spæd med den siede suppe fra bollerne og lad sovsen koge igennem skru ned, og lad den simre 10 min, smag til med salt og peber. Sauter resten af løg og hvidløg i en gryde med olie og tilsæt porre og gulerødder. Vend risene i og tilsæt 4 dl vand og ½ tsk. salt. simrer under løg i ca 12 minutter. tag kødbollerne op af væsken og læg dem i karry sovsen server med grøntsagsris |
|
|
Opskriften er vist 11129 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne