lam/okse/kalv/flæskefars1 kg. lam/okse/kalv/flæskefars
2.5
dl.
Bouillon2.5 dl. Bouillon
3
løg 3 løg
carry carry
3-4
syrlige æbler3-4 syrlige æbler
100
g.
rosiner eller 200 g. udstenede vindruer (bedst)100 g. rosiner eller 200 g. udstenede vindruer (bedst)
50
g.
mandler50 g. mandler
4
spsk.
hot mangochutney 4 spsk. hot mangochutney
3
spsk.
citronsaft 3 spsk. citronsaft
3
skiver
franskbrød 3 skiver franskbrød
2.5
dl.
mælk/fløde2.5 dl. mælk/fløde
3
æg3 æg
Opskrift:
lam/okse/kalv/flæskefars brunes og tilsættes Bouillon og koges lidt ind.
Løg svitses med carry, tern af syrlige æbler tilsættes.
100 g. rosiner eller 200 g. udstenede
vindruer (bedst), 50 g. mandler,
4 spsk. hot mangochutney og 3 spsk. citronsaft tilsættes.
3 skiver franskbrød udblødt i 2½ dl.
mælk/fløde + 3 æg. Æggene piskes
sammen, mælk/fløde tilsættes, franskbrød skæres i tern og blandes æggemassen.
Læg de 3 lag ovenpå hinanden + 50 g. mandler ovenpå.
Bages i ovn v. 200° i ½ time.
Serveres m. salat m. halve udstenede druer med en dressing af olie, citron salt og peber.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5293 gange, og udskrevet 93 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider