Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bobolie

Bobolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : vibeke

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.lam/okse/kalv/flæskefars
2.5 dl.Bouillon
3 løg
 carry
3-4 syrlige æbler
100 g.rosiner eller 200 g. udstenede vindruer (bedst)
50 g.mandler
4 spsk.hot mangochutney
3 spsk.citronsaft
3 skiverfranskbrød
2.5 dl.mælk/fløde
3 æg
 
Opskrift:
lam/okse/kalv/flæskefars brunes og tilsættes Bouillon og koges lidt ind. Løg svitses med carry, tern af syrlige æbler tilsættes. 100 g. rosiner eller 200 g. udstenede vindruer (bedst), 50 g. mandler, 4 spsk. hot mangochutney og 3 spsk. citronsaft tilsættes. 3 skiver franskbrød udblødt i 2½ dl. mælk/fløde + 3 æg. Æggene piskes sammen, mælk/fløde tilsættes, franskbrød skæres i tern og blandes æggemassen.

Læg de 3 lag ovenpå hinanden + 50 g. mandler ovenpå.

Bages i ovn v. 200° i ½ time.

Serveres m. salat m. halve udstenede druer med en dressing af olie, citron salt og peber.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5171 gange,
og udskrevet 89 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu