kyllingfilet i strimler400 g. kyllingfilet i strimler
4
dl.
hønsefond/boullion4 dl. hønsefond/boullion
2
spsk.
creme fraiche med god top på ca. 1.5 dl.2 spsk. creme fraiche med god top på ca. 1.5 dl.
Meljævning eller maizena Meljævning eller maizena
2-3
tsk.
tørret basilikum2-3 tsk. tørret basilikum
2.5
tsk.
karry2.5 tsk. karry
0.5
tsk.
sød paprika0.5 tsk. sød paprika
2
tsk.
sukker2 tsk. sukker
Olivenolie Olivenolie
salt salt
peber peber
Opskrift:
Kyllingen brunes i rigelig olie. Når de er næsten gennemstegt tilsættes karry, basilikum, sukker, salt og peber, rør rundt og så hældes fonden ved. Det skal nu simre mindst 20 min.
Kog pasta efter anvisning.
Når det har simret nok tilsættes cremefraiche, kog op og jævn smag evt. til med salt og peber og slut af med paprika.
Tips:
Hæld pastaen over i saucen. server i dybe tallerkener med flútes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(10 stemmer)
Opskriften er vist 35696 gange, og udskrevet 279 gange.
Kommentarer
Mutte61 - 2020-12-08 12:08:52 Det smager godt, men det er en voldsom mængde bouillon til så lidt kylling. Når man koger det ind, bliver det meget salt. Jeg foreslår 2 dl i stedet.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider