Kylling i creme fraiche sauce

Kylling i creme fraiche sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Peter Sejer Christensen

Indsendt :      Red:

Kylling i creme fraiche sauce, billede 4 Kylling i creme fraiche sauce, billede 1 Kylling i creme fraiche sauce, billede 2 Kylling i creme fraiche sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kyllingfilet i strimler
4 spsk.Olivenolie
2.5 tsk.karry, madras
2 tsk.basilikum, tørret
2 tsk.sukker
 salt
4 dl.hønsebouillon
 
2.5 dl.cremefraiche 38%
 Meljævning eller maizena
0.5 tsk.paprika, delikatesse
 salt
 peber
 
300 g.pasta
 
 Pynt:
 Paprika
 Basilikum, frisk
 
Opskrift:
Kyllingen brunes i rigelig olie. Når de er næsten gennemstegt tilsættes karry, basilikum, sukker, salt og peber, rør rundt og så hældes hønsebouillon ved. Det skal nu simre mindst 20 min.

Når det har simret nok tilsættes cremefraiche, kog op og jævn smag evt. til med salt og peber og slut af med paprika.

Servers med kogt spaghetti.

Tips:

Hæld pastaen over i saucen. server i dybe tallerkener med flútes.


karakterer:
Opskriften er vist 39027 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mutte61  -  2020-12-08 12:08:52
Det smager godt, men det er en voldsom mængde bouillon til så lidt kylling. Når man koger det ind, bliver det meget salt. Jeg foreslår 2 dl i stedet.