Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i creme fraiche sauce

Kylling i creme fraiche sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Peter Sejer Christensen

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.pasta
400 g.kyllingfilet i strimler
4 dl.hønsefond/boullion
2 spsk.creme fraiche med god top på ca. 1.5 dl.
 
 Meljævning eller maizena
 
2-3 tsk.tørret basilikum
2.5 tsk.karry
0.5 tsk.sød paprika
2 tsk.sukker
 Olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingen brunes i rigelig olie. Når de er næsten gennemstegt tilsættes karry, basilikum, sukker, salt og peber, rør rundt og så hældes fonden ved. Det skal nu simre mindst 20 min.
Kog pasta efter anvisning.
Når det har simret nok tilsættes cremefraiche, kog op og jævn smag evt. til med salt og peber og slut af med paprika.

Tips:

Hæld pastaen over i saucen. server i dybe tallerkener med flútes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 35696 gange,
og udskrevet 279 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mutte61  -  2020-12-08 12:08:52
Det smager godt, men det er en voldsom mængde bouillon til så lidt kylling. Når man koger det ind, bliver det meget salt. Jeg foreslår 2 dl i stedet.