Kylling i creme fraiche sauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kyllingestrimler Kyllingestrimler skæres sædvanligvis af kyllingefilet
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 tsk. Karry, madras
2 tsk. Basilikum, tørret
2 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Meljævning
0.5 tsk. Paprika, delikatesse
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
300 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
  Pynt:
Paprika
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
Energi:
KJ total 13963 (3324 kcal)
KJ pr. Pers. 3490 (831 kcal)
Vægt ialt 1614 gram
Vægt pr. Pers. 403 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 865 KJ (205 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 11.9 gram
Kulhydrat 15.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)