|
600 |
gram |
Kyllingestrimler600 gram Kyllingestrimler Kyllingestrimler skæres sædvanligvis af kyllingefilet
|
4 |
spsk. |
Olivenolie4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
2.5 |
tsk. |
Karry, madras2.5 tsk. Karry, madras
|
2 |
tsk. |
Basilikum, tørret2 tsk. Basilikum, tørret
|
2 |
tsk. |
Sukker2 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
4 |
dl. |
Hønsebouillon4 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
2.5 |
dl. |
Cremefraiche 38%2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Meljævning
|
0.5 |
tsk. |
Paprika, delikatesse0.5 tsk. Paprika, delikatesse
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
300 |
gram |
Spaghetti, tørret300 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
|
|
Paprika Paprika
|
|
|
Basilikum, frisk Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
|
|
|
|
KJ total 13963 (3324 kcal)
KJ pr. Pers. 3490 (831 kcal)
Vægt ialt 1614 gram
Vægt pr. Pers. 403 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 865 KJ (205 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 11.9 gram
Kulhydrat 15.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|