Brun koteletterne og læg dem til side i et ildfast fad.
Hak hvidløg og løg og svits det sammen med baconen i olien i en stor pande. Imens snittes peber i tern og tilsættes når baconen er ved at være sprød, lad det stå 2 min.
Tomatpure steges hurtigt af og fløden tilsættes sammen med paprika, citron og marsala. Der røres godt rundt så det bliver fordelt, lad det koge ind til det er let cremet ca. 5 min
Smag til med salt og peber og tilsæt så hakket persille.
Hæld fyldet over koteletterne og sæt det i ovnen i 15 min. skru ned på 175 og lad det stå endnu 30 min.
Tips:
Servér med ris og flútes, jeg foretrækker Basmati.
Velbekomme
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 26323 gange, og udskrevet 365 gange.
Energi:
KJ total 11516 (2741 kcal)
KJ pr. Pers. 2879 (685 kcal)
Vægt ialt 1798 gram
Vægt pr. Pers. 449 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 640 KJ (152 kcal) Protein 10.1 gram Fedt 11.0 gram Kulhydrat 4.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider