Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Koteletter i fad superb

Koteletter i fad superb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : petersejer

Indsendt :


Koteletter i fad superb, billede 4 Koteletter i fad superb, billede 1 Koteletter i fad superb, billede 2 Koteletter i fad superb, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Fadkoteletter fadkoteletter vejer ca. 100 gram stykket
200 gram Bacon i tern
70 gram Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
5 dl. Madlavningsfløde 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 sjat Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Marsala Marsala er en italiensk sød vin

1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Paprika
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 C

Brun koteletterne og læg dem til side i et ildfast fad.

Hak hvidløg og løg og svits det sammen med baconen i olien i en stor pande. Imens snittes peber i tern og tilsættes når baconen er ved at være sprød, lad det stå 2 min.
Tomatpure steges hurtigt af og fløden tilsættes sammen med paprika, citron og marsala. Der røres godt rundt så det bliver fordelt, lad det koge ind til det er let cremet ca. 5 min
Smag til med salt og peber og tilsæt så hakket persille.

Hæld fyldet over koteletterne og sæt det i ovnen i 15 min. skru ned på 175 og lad det stå endnu 30 min.

Tips:

Servér med ris og flútes, jeg foretrækker Basmati. Velbekomme


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 25636 gange,
og udskrevet 355 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11516 (2741 kcal)
KJ pr. Pers. 2879 (685 kcal)
Vægt ialt 1798 gram
Vægt pr. Pers. 449 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 640 KJ (152 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 11.0 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu