Skold tomaterne i en skål kogende vand og pil skindet af.
Skær tomaterne i både.
Pisk æggene med en knivspids salt og ca. en tredjedel af de finthakkede forårsløg.
Varm ca. halvdelen af olien i en varm wok eller stegepande og steg æggene til røræg ved middelvarme, indtil æggemassen er stivnet.
Tag æggene af wokken.
Varm wokken igen ved høj varme og kom den resterende olie i.
Når olien er meget varm, kommes resten af de finthakkede forårsløg, ingefærroden (kan udelades) og tomaterne i.
Rør i blandingen og kom røræggene i sammen med den resterende salt.
Rør i blandingen i endnu ca. 1 minut og server retten varm.
Tips:
Andre grøntsager som f.eks. agurk, grøn peberfrugt eller grønne ærter kan kommes i retten i stedet for tomater.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 40110 gange, og udskrevet 500 gange.
Energi:
KJ total 5029 (1197 kcal)
KJ pr. Pers. 2514 (598 kcal)
Vægt ialt 882 gram
Vægt pr. Pers. 441 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 570 KJ (135 kcal) Protein 6.4 gram Fedt 11.2 gram Kulhydrat 3.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2010-07-01 13:46:49 ingen ingefær
men alt det andet er meget lækkert!!:)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider