Røræg i wok næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
300 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
   
1 tsk. Ingefær, frisk
4 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 5029 (1197 kcal)
KJ pr. Pers. 2514 (598 kcal)
Vægt ialt 882 gram
Vægt pr. Pers. 441 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 570 KJ (135 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 11.2 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)