Kates Mørbradgryde

Kates Mørbradgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kate

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk.mørbrad
2-3 pk.coktail pølser
250 g.champignon
3 ds.flåede tomater
1 l.fløde
 rød karry fra Hedebogård
 salt
 peber
 hvidløg efter smag
 smør
 
Opskrift:
skær mørbraden i små stk. og brun det i smør med rød karry og lidt hvidløg, brun champignon i skiver og kog panden af med lidt vand. Hæld det i en gryde sammen med fløde og de flåede tomater og blænd det sammen, derefer kommer kødet og champignon i, det hele skal stå og småsnurre i ca. ½-1 time til kødet er mørt, kom coktail pølserne i til sidst og varm dem med i retten de sidste 10 min., og smag derefter til med rød karry, salt, peber.

Tips:

Retten kan serveres men Ris, Kartofler el. Kartoflelmos. Grundsovsen kan også bruges til koteletter i fad, hvor men kan suplerer med små løg, ærter og bacon.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Opskriften er vist 36457 gange,
og udskrevet 991 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-12 10:46:01
Virkelig lækker opskrift. Den røde karry giver en virkelig lækker smag.

  -   2010-08-24 20:53:36
vi synes denne ret er alletiders