| |
|
Farserede porer 02
Farserede porer 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | hakket kalv og flæsk500 g. hakket kalv og flæsk | 1 | | æg 1 æg | 100 | g. | hvedemel 100 g. hvedemel | 1 | | stort løg hakket1 stort løg hakket | | | salt salt | | | peber peber | | | porer porer | | | | | | rasp rasp | | | |
| |
rør æg mel løg salt og peber sammen og lad det hvile en time i køleskabet.
kog porerne knap møre og lad dem dryppe af. Væden gemmes til sovs.
Tag et stk sølvpapir og hæld rasp på
kom en pæn skefuld fars på raspen og brug en våd paletknid og smør farsen ud. farsen lukkes sammen om poren og er klar til stegning.
Lav en opbagt sovs og brug noget af porervandet til sidst kommes mælk eller fløde i.
kan spises med stuvede porer eller ris.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4
(9 stemmer)
Opskriften er vist 9169 gange, og udskrevet 259 gange.
| |
|
|
Kommentarer
pjuske - 2008-11-15 00:31:51 Jeg glemte at skrive at der selvfølgelig skal lidt vand i farsen, indtil den har den rette konsistens
|
|