Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farserede porer 02

Farserede porer 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : pjuske

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket kalv og flæsk
1 æg
100 g.hvedemel
1 stort løg hakket
 salt
 peber
 porer
 
 rasp
 
Opskrift:
rør æg mel løg salt og peber sammen og lad det hvile en time i køleskabet.
kog porerne knap møre og lad dem dryppe af. Væden gemmes til sovs.
Tag et stk sølvpapir og hæld rasp på
kom en pæn skefuld fars på raspen og brug en våd paletknid og smør farsen ud. farsen lukkes sammen om poren og er klar til stegning. Lav en opbagt sovs og brug noget af porervandet til sidst kommes mælk eller fløde i. kan spises med stuvede porer eller ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 8869 gange,
og udskrevet 255 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

pjuske  -  2008-11-15 00:31:51
Jeg glemte at skrive at der selvfølgelig skal lidt vand i farsen, indtil den har den rette konsistens