Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte Peberfrugter

Fyldte Peberfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sandra

Indsendt :


Fyldte Peberfrugter, billede 4 Fyldte Peberfrugter, billede 1 Fyldte Peberfrugter, billede 2 Fyldte Peberfrugter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
  Fyld:
400 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
1 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
100 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Timian, tørret
1 tsk. Chili mild, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
50 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Løget hakkes fint og hvidløget presses.

Porerne skæres i tynde ringe som skylles grundigt i en sigte under rindende vand. Gulerødderne skrælles og rives, den grønne peberfrugt skære i tern og champignonerne renses og hakkes fint.

Løg og hvidløg svitses og oksekødet brunes. Resten af grøntsagerne hældes i og der røres rundt i et par min.

De hakkede tomater, tomatpuréen, bouillon, ris og krydderier kommes i. Det koger i 10 min.

Imens skæres toppen af de 8 peberfrugter og de renses.

Peberfrugterne stilles op ad hinanden i et ildfast fad og fyldet hældes i. Osten drysses over.

Skal i ovnen i 35 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Kan serveres med flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (76 stemmer)

Opskriften er vist 499057 gange,
og udskrevet 9264 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8615 (2051 kcal)
KJ pr. Pers. 2153 (512 kcal)
Vægt ialt 3273 gram
Vægt pr. Pers. 818 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 263 KJ (62 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jappedut   -  2020-05-07 13:37:05
Det smager rigtig godt og er nemt at lave . Jeg kom tex-mex krydderi i og det blev de bestemt ikke dårligere af 😋😋

Natascha  -  2014-05-12 19:28:05
Hold da op!!! Wauw hvor smager denne ret godt :O Tilføjede en lille tsk karry og lidt all-around det satte lige prikken over i'et... 9 herfra :)

heidihaa  -  2013-09-12 22:19:48
Super god opskrift. Er hermed gemt. Der skulle dog lidt ekstra væde i saucen og koge mere end der stod i opskriften, men skal helt sikkert på bordet igen :)

Gerda  -  2012-06-05 20:58:21
En dejlig ret, portionen passer netop til 8 peberfrugter. Kan varmt anbefales...

laura  -  2011-09-04 18:39:12
smager så godt kan stærkt anbefales

laura  -  2011-09-04 17:46:41
har ikke smagt endnu men glæder mig meget. det ser så godt ud

mona  -  2011-06-24 20:00:31
rigtig nem at lave, glæder mig til at smage den senere, og det ser allerede lækkert ud :)

Jacqueline  -  2010-06-16 13:09:04
nemt at lave.. og smager godt.. kan godt anbefaldes... vi glæder os allerede til næste gang ;)

Maja  -  2010-01-24 18:50:44
Rigtig god opskrift.. Jeg undværer dog helt champignoner og porer, og putter forårsløg i i stedet. Vi bruger også nogle gange bare kødsovsen, sammen med revne guleroder, smager virkelig godt. Bare man lader retten koge de 10 min, så skal risene nok få nok i ovnen;) Mvh Maja.

Lena  -  2008-12-22 21:34:46
Smag om risende har fået nok INDEN de kommes i Peperfrugterne. Retten er god til hverdags mad.. Ikke så meget til fint, med gæster. Mvh