|
8 |
|
Rød peberfrugt8 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
400 |
gram |
Oksekød, hakket ca. 10% fedt400 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
2 |
fed |
Hvidløg2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
|
|
|
1 |
|
Porre, renset vægt1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
300 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
1 |
|
Grøn peberfrugt1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
|
|
|
100 |
gram |
Ris100 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.
80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
|
1 |
ds. |
Hakkede tomater, 400g1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
|
140 |
gram |
Tomatpure, koncentreret140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
|
2 |
dl. |
Oksebouillon2 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.5 |
tsk. |
Timian, tørret0.5 tsk. Timian, tørret
|
1 |
tsk. |
Chili mild, stødt1 tsk. Chili mild, stødt
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
50 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+50 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
KJ total 8615 (2051 kcal)
KJ pr. Pers. 2153 (512 kcal)
Vægt ialt 3273 gram
Vægt pr. Pers. 818 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 263 KJ (62 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 7.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|