Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krebinetter med ærter og kartoffelmos

Krebinetter med ærter og kartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Krebinetter med ærter og kartoffelmos, billede 4 Krebinetter med ærter og kartoffelmos, billede 1 Krebinetter med ærter og kartoffelmos, billede 2 Krebinetter med ærter og kartoffelmos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Krebinetter:
600 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Tilbehør:
3 dl. Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
100 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
 
  Sky:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
 
  Kartoffelmos:
1000 gram Kartofler til mos 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Krebinetter:
Farsen formes til 4 krebinetter som vendes først i æg og dernæst i rasp. Krydres med salt og peber.

Steges i smør eller margarine 7-8 minutter på hver side, til kødsaften der kommer ud er klar.

Svits ærterne i lidt smør. Bland finthakket løg i og smag til med salt, peber og lidt sukker.

Kog kartoflerne og lav en kartoffelmos.

Brun smørret hårdt og kom hakket persille i. Server straks til krebinetterne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (41 stemmer)

Opskriften er vist 70118 gange,
og udskrevet 4060 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 16946 (4034 kcal)
KJ pr. Pers. 4236 (1008 kcal)
Vægt ialt 2370 gram
Vægt pr. Pers. 592 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 715 KJ (170 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu