| |
|
Spaghetti carbonara 03
Spaghetti carbonara 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
100 | g. | spaghetti per person100 g. spaghetti per person | 1 | | æg per person1 æg per person | | | | 1 | spsk. | Parmesan per person1 spsk. Parmesan per person | | | muskatnød muskatnød | | | hakket bacon hakket bacon | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Kog pastaen al dente i rigeligt vand. I mellemtiden pisker du æggene med salt, peber og muskatnød og parmesan.
Svits baconstykkerne på panden. Når pastaen er klar, vendes den på panden med bacon og den piskede æggemasse blandes i over svag varme.
Ægget skal være blødt.
Server med parmesan revet hen over.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8204 gange, og udskrevet 91 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|