Andebrysterne sættes over i rigeligt letsaltet vand og bringes i kog.
Skummes grundigt og småkoger ca. 1 time.
Andebrysterne afkøles i lagen og sættes i køleskab til næste dag.
Næste dag fjernes fedtet fra toppen, (fedtet gemmes) og gryden bringes i kog og brysterne står lidt og får lidt varme.
Brysterne tages op, duppes tørre og lægges i et ildfast fad eller bradepande.
Fedtet smeltes og hældes over brysterne.
Grilles 5-10 minutter øverst i ovnen til skindet er gyldent.
Sauce:
Smørret smeltes og melet røres i, suppen tilsættes lidt efter lidt, og saucen farves med kulør og smages til med salt og peber, (pas på med saltet da suppen er salt).
Tips:
Der kan også bruges 2 stk. andebryststege med ben og skind a. ca 500 g.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(30 stemmer)
Opskriften er vist 78216 gange, og udskrevet 1341 gange.
Energi:
KJ total 6987 (1663 kcal)
KJ pr. Pers. 1746 (415 kcal)
Vægt ialt 1243 gram
Vægt pr. Pers. 310 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 562 KJ (133 kcal) Protein 19.4 gram Fedt 5.8 gram Kulhydrat 1.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Papjyden - 2013-11-06 15:27:28 Denne opskrift er en sikker vinder her i huset!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider