Kommentarer
Camilla Thiessen - 2018-11-11 16:00:06 Jeg har lige smidt to ænder i ovnen , som vi skal ha i aften nu når det er Mortens aften ,
Jane - 2015-12-22 16:18:30 Jeg steger den også dagen før og bruger vingerne og kråsen til fong, sammen med, porrer gulerødder og løg, det giver en fantastisk sovs. Jeg parterer den og griller den ca 20 min, dagen efter og den er aldrig tør, posen bevarer saften i kødet og det er rigtig lækkert.
Jess - 2011-11-03 14:12:40 Jeg laver den ofte dagen før eller om formiddagen og parterer den når den er kold. Så lægger jeg stykkerne i en bradepande med skindsiden op og griller den for høj varme til skindet er sprødt og anden er varm, ca. 15 - 20 minutter.
På den måde får man også tid til at køle skyen ned, så fedtet stivner på toppen så man nemt kan tage det fra man synes, så sovsen ikke bliver for fed.
Conny - 2010-11-09 13:51:05 nej, jeg synes ikke det bliver sprød skind med en stegepose, men man kan grille den med høj temperatur i kortere tid, og så bliver den perfekt. Skyen i stegeposen er meget koncenteret og rigtig god.
dorthe - 2010-11-01 15:41:37 bliver den sprød i en pose
the food lover - 2010-04-03 14:43:42 det kommer til at smage godt
riborgdaehnert - 2008-12-23 12:39:06 Kan man ikke langtidsstege i stegepose?
Mona - 2008-11-11 16:05:13 Brug aldrig færdigkøbt bouillon, det smager aldeles afskyeligt. Brug i stedet skyen fra anden, som i det her tilfælde er samlet i stegeposen. Og supp. med afkog/suppe fra vinger, kråse, hals og hjerte.
tam - 2008-11-04 12:20:16 Den bliver meget fin saftig og mør
|