Kog kartoflerne ud uden salt og pisk smør og æggeblommer heri sammen med salt og peber.
Hæld kartoffelmosen i en sprøjtepose med stjernetyl, lav seks toppe på en bageplade og bag dem i 10 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.
Damp hvillingen i 8 min sammen med forårsløgene.
Tilbered hollandaise efter angivelsen på pakken.
Anret filiterne og forårsløg på tallerknener med øre, hæld hollandaisen over og gril dem i ovnen til de bliver gyldne. Pynt med de dampede forårsløg.
Server de varme tallerkner som de er. Hvis det ønskes kan man spise salat eller flutes til.
Tips:
Drys evt med revet parmesan over sauce og fisk inden gratinereing.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 35635 gange, og udskrevet 315 gange.
Energi:
KJ total 16242 (3867 kcal)
KJ pr. Pers. 4060 (966 kcal)
Vægt ialt 3004 gram
Vægt pr. Pers. 751 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 540 KJ (128 kcal) Protein 5.7 gram Fedt 7.2 gram Kulhydrat 10.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider