Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Gratineret hvilling med bagt kartoffelmos

Gratineret hvilling med bagt kartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Gratineret hvilling med bagt kartoffelmos, billede 4 Gratineret hvilling med bagt kartoffelmos, billede 1 Gratineret hvilling med bagt kartoffelmos, billede 2 Gratineret hvilling med bagt kartoffelmos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Hvillingfilet uden skind
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
   
5 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
   
2 brev Hollandaise (knorr) Et brev Knorr hollandaise indeholder 22 gram pulver.
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Kog kartoflerne ud uden salt og pisk smør og æggeblommer heri sammen med salt og peber. Hæld kartoffelmosen i en sprøjtepose med stjernetyl, lav seks toppe på en bageplade og bag dem i 10 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.

Damp hvillingen i 8 min sammen med forårsløgene.

Tilbered hollandaise efter angivelsen på pakken.


Anret filiterne og forårsløg på tallerknener med øre, hæld hollandaisen over og gril dem i ovnen til de bliver gyldne. Pynt med de dampede forårsløg.

Server de varme tallerkner som de er. Hvis det ønskes kan man spise salat eller flutes til.

Tips:

Drys evt med revet parmesan over sauce og fisk inden gratinereing.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 34988 gange,
og udskrevet 301 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu