Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pærer Belle Helene (Simpel)

Pærer Belle Helene (Simpel), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Pærer Belle Helene (Simpel), billede 4 Pærer Belle Helene (Simpel), billede 1 Pærer Belle Helene (Simpel), billede 2 Pærer Belle Helene (Simpel), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl. Vanilleis 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
4 Halve syltede pære, konserves 1 dåse halve pærer i sukkerlage indeholder 820 g. nettovægt og 460 g. drænet vægt.

1 dåse indeholder 6-12 stk. og det giver en gennemsnitsvægt på 51 gram.
Chokoladesovs
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Læg tre kugler is i et dessertglas eller på en tallerken.

Læg en halv syltet pære oven på og hæld chokoladesauce over.

Pisk fløden stiv og pynt desserten med flødeskum og evt. chokoladespåner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (13 stemmer)

Opskriften er vist 44437 gange,
og udskrevet 769 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Annie  -  2009-01-25 09:44:02
Husk at chokoladesovsen skal være varm, så smager den bedst.