Syltede pærer

Syltede pærer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Liter

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Syltede pærer, billede 4 Syltede pærer, billede 1 Syltede pærer, billede 2 Syltede pærer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.pærer
 
 Lage:
500 g.sukker
0.5 dl.eddike
2 dl.vand
1 tsk.Atamon, flydende
 
Opskrift:
Pærerne vaskes, skrælles og kan syltes hele. Da må stilken skrabes og blomsten skæres bort.

Pærerne kan flækkes og kernehuset bores ud med en teske.


Lage:
Sukker, eddike og vand koges til en lage, hvori de skrællede pærer koges ganske sagte, til de er møre.
Pærerne lægges i varme, Atamonskyllede glas.

Lagen koges ind 3 – 5 min. tilsættes Atamon og hældes over pærerne. Glassene bindes til med det samme.

Tips:

Vi brugte Clara Fris pærer og de var perfekte da de ikke kogte så nemt i stykker.


karakterer:
Opskriften er vist 103725 gange,
og udskrevet 2531 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Britta Madsen  -  2020-09-29 13:03:18
Hvor længe er holdbarheden?

ruthtaps  -  2018-09-14 13:04:48
Kan jeg fryse pærer i den lage de er kogt i

  -  2011-10-04 14:53:47
Ja, man kan sagtens spare lidt på sukkeret og med fordel komme en stang vanille eller vanillesukker i.

  -  2007-10-23 12:00:50
spar lidt på sukkeret

Lil  -  2007-10-23 11:59:12
let at gå til -og ganske udmærket