Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Syltede pærer

Syltede pærer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Liter

SyltningRet : Syltning

Hovedingrediens : Frugt

PærerUkendt oprindelseslandIndsendt :


Syltede pærer, billede 4 Syltede pærer, billede 1 Syltede pærer, billede 2 Syltede pærer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Syltede pærer (ca. 1 liter):
1 kg.pærer
500 g.sukker
0.5 dl.eddike
2 dl.vand
1 tsk.flydende atamon
 


Opskrift:

Pærerne vaskes, skrælles og kan syltes hele. Da må stilken skrabes og blomsten skæres bort. Pærerne kan flækkes og kernehuset bores ud med et græskarbor eller en teske.

Sukker, eddike og vand koges til en lage, hvori pærerne koges ganske sagte, til de er møre. De lægges i varme, atamonskyllede glas.

Lagen koges ind 3 – 5 min. tilsættes atamon og hældes over pærerne. Glassene bindes til med det samme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 59457 gange,
og udskrevet 1893 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

ruthtaps  -  2018-09-14 13:04:48
Kan jeg fryse pærer i den lage de er kogt i


  -  2011-10-04 14:53:47
Ja, man kan sagtens spare lidt på sukkeret og med fordel komme en stang vanille eller vanillesukker i.


  -  2007-10-23 12:00:50
spar lidt på sukkeret


Lil  -  2007-10-23 11:59:12
let at gå til -og ganske udmærket