Pærer Belle Helene

Pærer Belle Helene, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Pærer Belle Helene, billede 4 Pærer Belle Helene, billede 1 Pærer Belle Helene, billede 2 Pærer Belle Helene, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl. Vaniljeis 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
4 Halve syltede pære, konserves 480g 1 dåse halve pærer i sukkerlage indeholder 820 g. nettovægt og 460 g. drænet vægt.

1 dåse indeholder 6-12 stk. og det giver en gennemsnitsvægt på 51 gram.
Chokoladesauce 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Læg tre kugler is i et dessertglas eller på en tallerken.

Læg en halv syltet pære oven på og hæld chokoladesauce over.

Pisk fløden stiv og pynt desserten med flødeskum og evt. chokoladespåner.





karakterer:
Opskriften er vist 61909 gange,
og udskrevet 987 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6299 (1499 kcal)
KJ pr. Pers. 1574 (374 kcal)
Vægt ialt 704 gram
Vægt pr. Pers. 176 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 894 KJ (213 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 17.1 gram
Kulhydrat 13.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-25 09:44:02
Husk at chokoladesovsen skal være varm, så smager den bedst.