Saltimbocca alla romana

Saltimbocca alla romana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzler

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
8 småtynde skiver kalveschnitzel á 60 g
8 bladeSalvie, frisk
8 tynde skiver lufttørret skinke
 salt
 peber
2 spsk.smør
3 spsk.hvidvin
1.25 dl.kalvebouillon
 
Opskrift:
Schnitzlerne lægges på spækbrædt og bankes flade med håndroden. På hver lægges 1 salvieblad samt en skive skinke. Holdes fast med et par tandstikkere. Smørret smeltes i panden og kødet brunes heri 3-4 minutter eller til det er gyldenbrun. Tages af panden og holdes varme. Panden koges af med hvidvin og tilsættes kalvefond og indkoges 2/3. Saucen smages til med salt og peber. Kan serveres med friskkogt pasta.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Saltimbocca

karakterer:
Opskriften er vist 18111 gange,
og udskrevet 506 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu