Den skønne Boller i karry ret
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : M.B.V. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 112099 gange,
og udskrevet 3620 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2012-06-02 14:31:40 Erstat føde med mælk, og man kan undvære havregryn :) det smager super godt ellers. anonym - 2012-03-14 16:42:33 Summer summarum: Brænd karryen af først, brug kokosmælk istedet for flødenog put et revet æble i... Jeg ristede selv nogle ferske jordnødder og serverer til.. Englene sang og alle var glade.. Kenny - 2011-10-10 16:36:39 Brænd karryen af først... Gir mieget mere smag... anonym - 2011-09-28 19:26:30 i stedet for fløde kan man bruge kokosmælk Sandra og Steven - 2011-09-25 16:47:43 Syntes den er lækker som den står skrevet..både mig og min søn spiste så vi var ved at revne :-) Katrine - 2011-08-19 21:34:38 Kan man lave den uden fløde? Og kan den fryses? Michael og Stine - 2011-04-11 19:06:18 Super lækker ret... det er ikke sidste gang vi laver den :) anonym - 2010-10-25 18:18:01 Super ide Kirstine! Maria - 2009-10-03 13:17:27 Det er en lækker ret, men vi tilsatte lidt ekstra krydderi til bollerne og brugte kun 1 dl. mælk til dem. anonym - 2009-08-04 09:33:25 Super ret. Lige som min mor lavede det:-)Den er forholdsvis fed, så man kan jo evt udskifte lidt af fløden med mælk... Kirstine - 2009-06-25 19:56:32 Lækker ret. Vi kommer et revet æble i, det giver en god smag og lækker tyk konsistens til dem, der kan lide det :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne