Timiankrydret pølse med kål

Timiankrydret pølse med kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.hvidkål
2 tsk.salt per l vand
4 pølser
3 små løg
1 dl.mælk
0.5 dl.piskefløde
0.5 dl.tomatpuré
1 spsk.timian
 sort
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Rens hvidkålen og skær den i strimler. Kom strimlerne i en gryde med letsaltet vand. Lad kålen koge mør ved svag varme og under låg i ca. 10-20 min. Stik i den med en gaffel, og mærk om den er mør.

Tør pølserne og giv dem et snit på langs. Læg dem i et ildfast fad.

Skræl løgene og hak dem fint. Bland mælk, piskefløde, tomatpuré og krydderier.

Fyld pølserne med de hakkede løg og hæld tomatsovsen over.

Steg pølserne ved 225 grader til de har fået lidt farve og er gennemstegte.

Tag kålen op og lad den dryppe af. Servér den til pølserne.





karakterer:
Opskriften er vist 5617 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu