Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Timiankrydret pølse med kål

Timiankrydret pølse med kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :




Ingredienser:
750 g.hvidkål
2 tsk.salt per l vand
4 pølser
3 små løg
1 dl.mælk
0.5 dl.piskefløde
0.5 dl.tomatpuré
1 spsk.timian
 sort
 peber
 paprika
 


Opskrift:

Rens hvidkålen og skær den i strimler. Kom strimlerne i en gryde med letsaltet vand. Lad kålen koge mør ved svag varme og under låg i ca. 10-20 min. Stik i den med en gaffel, og mærk om den er mør.
Tør pølserne og giv dem et snit på langs. Læg dem i et ildfast fad.
Skræl løgene og hak dem fint. Bland mælk, piskefløde, tomatpuré og krydderier.
Fyld pølserne med de hakkede løg og hæld tomatsovsen over.
Steg pølserne ved 225 grader til de har fået lidt farve og er gennemstegte.
Tag kålen op og lad den dryppe af. Servér den til pølserne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4233 gange,
og udskrevet 59 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu