Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forloren dyresteg

Forloren dyresteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.oksekød eller halvt okse-og flæskekød (hakket)
0.5 løg
1 dl.rasp
1 æg
1.5 tsk.salt
2 tsk.knuste enebær
1 dl.bouillon eller vand
 
 Sovs:
 skyen fra stegningen
1 spsk.hvedemel
1.5 dl.sur fløde elle créme fraiche
1 spsk.rønnebærgele
 
 Tilbehør:
250 g.friske kantareller eller tilsvarende mængde champignoner
2-3 spsk.smør eller margarine
 rønnebærgele
 


Opskrift:

1. Pil løget og riv det
2. Rør løget sammen med kødet
3. Tilsæt rasp æg salt og enebær. Kom mælken i og rør det godt sammen
4. Form farsen til en aflang pølse og læg den i et smurt ovnfast fad
5. Kom smørklatter på "dyrestegen" og sæt den i ovnen ved 200 grader
6. Lad stegen brune og spæd med vand eller bouillon. Lad den stege ca. 45 minutter. Dryp den af og til

Sovs:
Hæld skyen fra stegen i en gryde. Si den eventuels og ring den i kog. Rør melet med lidt koldt vandt til en ensartet jævning og rør den i gryden. Lad sovsen koge ca. 8-10 min.
Kom fløde eller créme fraiche i og smag den til med rønnebærgele, salt og peber

Anretning:
Rens svampene
Rist dem i smør på panden
Garner stegen med svampene

Tips:

Arbejdstid: 35 min. Stegetid: 45 min. Tips: Server kogte eller brunede kartofler til. En rødvin, der smager af noget Fryse egnet




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6181 gange,
og udskrevet 119 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Linda  -  2009-03-07 18:03:26
Alle tiders opskrift. Vi brugte madlavningsfløde i stedet for sur fløde og creme fraiche og sousen blev "uhmmmmm"