Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ossobuco rustik

Ossobuco rustik, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Osso Buco

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Betuster

Indsendt :


Ossobuco rustik, billede 4 Ossobuco rustik, billede 1 Ossobuco rustik, billede 2 Ossobuco rustik, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1800 gram Okseskank (osso buco) Ca. 25% af vægten på osso buco er ben
2 Ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
7.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2 tsk. Paprika
2 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Ossobucoen ridses i kanten, (så den ik bøjer sammen)og svitses i olien. Løgene deles i 6 både hver, og svitses med.

De flået tomater, vand, bulion, kryderier og groft hakket hvidløg tilsættes. Det hele simre under låg i 2- 2,5 time.

Tilsæt evt vand. Sovsen skal ik jævnes, men gerne være kogt tilpas ind.

Der serveres friske bånd pasta og ciabata flutes til.

Tips:

Der kan også serveres ris, bulgur eller couscous til







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 38822 gange,
og udskrevet 807 gange.


Energi:
KJ total 11439 (2723 kcal)
KJ pr. Pers. 2859 (680 kcal)
Vægt ialt 2970 gram
Vægt pr. Pers. 742 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 385 KJ (91 kcal)
Protein 13.3 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 1.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu