Skær kødet i tændstiklange strimler, ca. 1 cm. tykke.
Lad smørret gyldne i stegegryden.
Del kødet i 2 portioner og svits hver portion for sig i smørret.
Læg alt kødet tilbage i gryden, og tilsæt de øvrige ingredienser.
Lad retten simre under låg ved svag varme ca. 1 time.
Smag til.
Tips:
Pynt evt. med persille inden servering.
Serveres til kartoffelmos, kartofler eller ris.
Tilsæt evt. champignon til retten for endnu mere smag.
Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på den sorte gryde Den sorte gryde
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(12 stemmer)
Opskriften er vist 14202 gange, og udskrevet 438 gange.
Kommentarer
Yogi - 2015-09-10 00:01:47 Stærk kaffe er en relativ størrelse.
Jeg fik lavet min for stærk, så næste gang skruer jeg lidt ned for den.
Klart en favoritret, når den sidder i skabet.
- 2008-07-28 18:39:36 Rigtig god, min mand elsker den, jeg tilføjer gerne mere væske og cocktail pølser
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider