Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fars-pindsvin II

Fars-pindsvin II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pjuske

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.hakket kalv og flæsk
2 spsk.hvedemel
1 tsk.salt
 lidtpeber
1 æg
 røget spæk
1 løg
 vand til sidst til farsen har fået den rett koncistens
 piskefløde
 ribsgele
 


Opskrift:

Kødet røres med mel, salt peber hakkeet løg æg æg. Tilsidst kommes der vand/mælk i til koncistensen er rigtig. Farsen kommes i et indfast fad, og formes som kroppen på et pindsvin.
Så skæres det røgede spæk i aflange strimler ( er nemmest hvis det er koldt) som så stikkes i så det kommer til at ligne et pindsvin. Kom lidt vand i fadet, da dette skal bruges til sovs.
steges i ovn ved 200 grader i ca. 45 min. Skyen jævnes og der kommes piskefløde i, samt ribsgele.
serveres med kartofler og ribsgele







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11701 gange,
og udskrevet 177 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu