Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Groft farsbrød med fyld

Groft farsbrød med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Fars.
5-600 g.hakket kalv og flæsk
1 stort hakket løg
1-2 fedhakkede hvidløg
1 æg
2 spsk.Hakkede solsikkekerner
2 spsk.Havregryn
 Frisk eller tørret oregano
 Salt
 Peber
1.5-2 dl.danskvand
 
 Fyld:
1 lille broccoli i små buketter
1-2 røde peberfrugter i strimler
 
 Desuden:
2 spsk.Rapsolie
 Lidtrasp
5-6 dl.lys bouillon
 Tomatkoncentrat
 Salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Pande eller ovnstegte kartofelbåde og gulerodsstykker
 


Opskrift:

Rør alle ingredienserne til farsen sammen og læg den i en stor brødform i 2-3 lag med 1-2 lag broccoli og peberfrugt imellem lagene. Fordel olien på overfladen, drys med rasp og bag farsbrødet ved 190 grader C i 45-60 minutter alt efter tykkelsen. Dryp nogle gange med bouillon undervejs. Hæld den gode sky fra smag den til med tomatkoncentrat, salt og peber og server den til det skiveskårne farsbrød sammen med tilbehøret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7461 gange,
og udskrevet 42 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu