Hamburgerryg som rullesteg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Hamburgerryg, rå
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
10 blade Rosmarin, frisk
3 kviste Timian, frisk
1 spsk. Citronpeber
100 gram Chorizo Chorizo er en Spansk paprikapølse
50 gram Babyspinat, frisk
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Grøn sovs:
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 blade Rosmarin, frisk
Jævning
0.5 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 tsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Babyspinat, frisk
3 stilke Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 10572 (2517 kcal)
KJ pr. Pers. 2643 (629 kcal)
Vægt ialt 1649 gram
Vægt pr. Pers. 412 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 640 KJ (152 kcal)
Protein 14.1 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 1.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)