Bagt helleflynder med paprika- og citronsmør næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Paprika, edelsuss
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
800 gram Helleflynderfilet
   
  Tilbehør:
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
  Pynt:
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 9373 (2231 kcal)
KJ pr. Pers. 2343 (557 kcal)
Vægt ialt 2763 gram
Vægt pr. Pers. 690 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 339 KJ (80 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 8.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)