Stuvet blomkål
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del blomkålen i buketter og kog dem knap møre i saltet vand.
Smelt smørret rør melet i og spæd med vand og fløde og smag til med salt og peber. Lad det simre 5 minutter og tilsæt så blomkålsbuketterne. |
|
Opskriften er vist 132851 gange,
og udskrevet 7365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper mathiesen - 2020-06-19 20:14:15 Super opskrift anonym - 2011-12-07 10:54:16 Har lavet det og det smagte SKØNT. Tak for opskriften. anonym - 2011-11-16 22:16:57 Hej :) Vil bare sige mange tak for mad. Har lige lavet det og det var bare godt! Vil helt sikkert blive en fast ret i mit køkken. Nina - 2010-10-29 19:07:01 VIRKELIG GODE KREBINETTER ;) Vil bare lige tilføje at de også også vildt godt men en klump revet cheddarost inde i midten. Mester Chef - 2008-07-22 20:47:08 MUUUUMS!! Det bedste af det bedste!! Rigtig go' mad.. :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne