Grønne krebinetter med stuvet blomkål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Krebinetter
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Panering:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
  Stegning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Stuvet blomkål:
800 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Kogevand fra blomkålen 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
 
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 13870 (3302 kcal)
KJ pr. Pers. 3467 (825 kcal)
Vægt ialt 3138 gram
Vægt pr. Pers. 784 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 442 KJ (105 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 6.5 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)