Lun røget makrel med nye kartofler

Lun røget makrel med nye kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Lun røget makrel med nye kartofler, billede 4 Lun røget makrel med nye kartofler, billede 1 Lun røget makrel med nye kartofler, billede 2 Lun røget makrel med nye kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Makrel. røget
   
800 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
1000 gram Kartofler, nye
   
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Opskrift:
Makrellen kan servers kold men smager bedst lun, dette gøres hurtigt i en mikroovnen. Den renses for skind og ben.

Blomkålen koges 5-10 minutter og de nye kartofler ca. 15 minutter.

Makrellen serveres med de nye kartofler og blomkål og evt. en skive koldt smør, kan pyntes med lidt dild.





karakterer:
Opskriften er vist 76026 gange,
og udskrevet 970 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14968 (3563 kcal)
KJ pr. Pers. 3742 (890 kcal)
Vægt ialt 2640 gram
Vægt pr. Pers. 660 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 566 KJ (134 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 8.8 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu