Kommentarer
Rauuew! - 2012-03-17 11:37:48 Rigtig lækkrt! Men kommen ødelægger det... :) UNDGÅ kommen!
vv - 2010-03-31 19:09:34 hej jeg syntes de er rigtif gode men de mangler lidt salt og så skal de heller ikke have så langt tid i ovnen !! 5-10 min mindre men så er de også rigtig gode
- 2010-02-02 15:28:20 Tynd udrullet - uden kommen, men med sesam
Nanna - 2009-08-21 10:33:51 Så gode knækbrød. uhhmm
jan - 2008-01-11 13:19:28 kom blå birkes og sesamfrø på, så smager de rigtig godt.
Susanne - 2006-12-04 16:46:34 Tag en passende stor klump dej, læg det på et stykke bagepapir, og rul dejen så tyndt som du ønsker knækbrødene skal være. Dejen rulles helt ud til kanten af bagepapiret (passer til en bageplade), og skæres til 15 knækbrød med en pizzaskære. Jeg bager ca. 90 knækbrød hver 14 dag, og det er meget lettere på denne måde.
susanne - 2006-12-04 15:39:41 Smadder gode knækbrød, jeg bruger spelt og sigtet speltmel det giver dem mere smag, jeg har det på samme måde med kommen, dem sparer jeg også på.
tine - 0000-00-00 00:00:00 Rigtigt godt knækbrød, vi elsker det, dog har vi udeladt kommen, da det ikke lige falder i vores smag.
|