Knækbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 15 stk.
Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Kommen, stødt
   
Energi:
KJ total 11989 (2854 kcal)
KJ pr. stk. 799 (190 kcal)
Vægt ialt 931 gram
Vægt pr. stk. 62 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1287 KJ (306 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 14.8 gram
Kulhydrat 40.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)