Gris på italiensk
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : stine Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at skrælle gulerødderne og rive dem i fine strimler.
Steg baconternene i en gryde til de er blevet sprøde, put derefter farsen ned oveni baconternene og brun kødet af. Karry drysses over -mængden afhænger af hvor stærkt man vil have det. Tomatpuré blandes i sammen med philadelphia osten, og det røres godt sammen. Så hældes gulerodsstrimlerne i sammen med ærterne, og der røres rundt. Og retten er færdig. Der koges pastaskruer som serveres sammen med "Gris på italiensk" |
|
Opskriften er vist 56733 gange,
og udskrevet 665 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Felisiti - 2016-11-18 16:04:55 Det smager rigtig godt 😂 Madøre - 2016-06-30 14:26:05 Prøv med 2 sp.ske karry pasta, drop tomat puren og osten, og skift gulerødder ud med majs og pasta ud med ris - det er lykken for hele familien herhjemme :-) anonym - 2011-09-12 21:31:41 Har prøvet det, og vil sige det gjorde ikke lykke her hjemme. Smager nok bedre med oksekød, vil jeg skylde på. anonym - 2011-07-24 10:08:31 vil foreslå at man taler pænt til hinanden herinde !! Coolfisker - 2009-07-20 15:56:41 Lyder lækkert, kan ikke vente med at prøve det... (og til sidste kommentar - narrøv, hold dig fra PCen) :p anonym - 2008-08-15 23:13:45 intet med italien at gøre.....nu når i er igang, en gang Heinz ketchup så er den hjemme .evt. med kartofler,kælling hold dig fra gryderne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne