Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med kødsovs 02

Pasta med kødsovs 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jessy

Indsendt :


Pasta med kødsovs 02, billede 4 Pasta med kødsovs 02, billede 1 Pasta med kødsovs 02, billede 2 Pasta med kødsovs 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
2 fedhvidløg
1 dl.Tomatkoncentrat
1 spsk.ketchup
 salt
 peber
 
500 g.pasta
 
 1-1½ flüte
 


Opskrift:

Brun kødet i en gryde. det kan være en god ide at brune det lidt af gangen. tilsæt tomatkoncentrat og ketchup, rør rundt i det og sørg for at det bliver godt blandet. knus hvidløgsfedene i sovsen og smag den til med salt og peber.

kog pastaen som embalagen skriver.

lad gryden stå og simre på lav temperatur i 30 minutter (husk at rode rundt i sovsen så den ikke brænder på!). imens sovsen står og passer sig selv kan man rode lidt rundt i pastaen så den ikke klistrer for meget sammen.

imens sovsen står og koger skæres brødet op i ca. 6 cm tykke skiver. VELBEKOMME

Tips:

hvis man hælder 1 tsk raspolie i pastaen klistrer den ike så nemt sammen!







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 27079 gange,
og udskrevet 351 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

carsten  -  2017-07-09 14:25:25
ok, men lidt tynd...


Sofie  -  2012-06-09 20:37:49
Det er desværre ikke det jeg kalder kødsovs. Det er rigtig tørt, da der ingen vædde er. Hold jer hellere til den klassiske kødsovs, den er meget bedre.


Per  -  2011-05-28 19:46:38
Der mangler noget væde for at kunne kalde denne opskrift for en kødsovs?