250g flæske kød og 250g oksekød brunes, tages derefter i en skål. brun et stor løj, snit et hvidkål i fine strimle og svits karry der i, kom salt peber efter smag,kom kødet der i og det hele svitses sammen. derefter kommes lidt væske ved og læg på på mens det simmer i 2½ timer,kom gulerødder i skiver de sidste 15 min.
pynt retten inden severingen med frisk svitses champinon. retten smages til krydderrierne salt peber karry.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 7681 gange, og udskrevet 98 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider