Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ild i Røret

Ild i Røret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Grethe andersen

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.flæske kød
250 g.oksekød
1 stor løg
1 hvidkål
 karry
 salt
 peber
 lidtvæske
 gulerødder
 champinon
 salt
 peber
 karry
 


Opskrift:

250g flæske kød og 250g oksekød brunes, tages derefter i en skål. brun et stor løj, snit et hvidkål i fine strimle og svits karry der i, kom salt peber efter smag,kom kødet der i og det hele svitses sammen. derefter kommes lidt væske ved og læg på på mens det simmer i 2½ timer,kom gulerødder i skiver de sidste 15 min. pynt retten inden severingen med frisk svitses champinon. retten smages til krydderrierne salt peber karry.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 6771 gange,
og udskrevet 84 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu