Ild i Røret 02

Ild i Røret 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Grethe andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.flæske kød
250 g.oksekød
1 stor løg
1 hvidkål
 karry
 salt
 peber
 lidtvæske
 gulerødder
 champinon
 salt
 peber
 karry
 
Opskrift:
250g flæske kød og 250g oksekød brunes, tages derefter i en skål. brun et stor løj, snit et hvidkål i fine strimle og svits karry der i, kom salt peber efter smag,kom kødet der i og det hele svitses sammen. derefter kommes lidt væske ved og læg på på mens det simmer i 2½ timer,kom gulerødder i skiver de sidste 15 min. pynt retten inden severingen med frisk svitses champinon. retten smages til krydderrierne salt peber karry.





karakterer:
Opskriften er vist 8970 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu