rids culottens fedtlag, krydr godt med salt og peber og sæt den i ovnen ved 225 gr, i 20 min. skru ned til 16o gr. hæld ½ fl. rødvin ved samt ½ l. vand
Lad culotten stege i 3 timer, mens du med jævne mellemrum overhælder culotten med skyen og spæder med vand og rødvin hvis nødvendigt. Den sidste time, dækkes culotten over med staniol
Skyen jævnes med fløde og jævning, smages til og culotten skæres i skiver og serveres med hasselbackkartofler, sovs og en god salat eller dampede grøntsager....og ja, den SKAL stege i 3 timer..
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(11 stemmer)
Opskriften er vist 18765 gange, og udskrevet 399 gange.
Kommentarer
dpl - 2016-12-27 07:02:49 Culotten ligger nede i skyen
Randi - 2016-06-01 15:02:38 Lægges den i et ildfast fad og "søber" i væsken eller i en bradepande med rist og væsken nedenunder ?
- 2009-12-11 13:00:11 Kødet er for lækkert, smelter i munden..Og sovsen er lige så god..SKAL prøves :):)
Sanne - 2008-06-15 20:42:48 Det er bare super lækkert:-)
Og en lækker sovs
Prøv det prøv det prøv det
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider