Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødvinsstegt culotte

Rødvinsstegt culotte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-5 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : dpl

Indsendt :





Ingredienser:
1200 g.Culotte
1 fl.rødvin
 salt
 krydderpeber
 vand
 


Opskrift:

rids culottens fedtlag, krydr godt med salt og peber og sæt den i ovnen ved 225 gr, i 20 min. skru ned til 16o gr. hæld ½ fl. rødvin ved samt ½ l. vand
Lad culotten stege i 3 timer, mens du med jævne mellemrum overhælder culotten med skyen og spæder med vand og rødvin hvis nødvendigt. Den sidste time, dækkes culotten over med staniol
Skyen jævnes med fløde og jævning, smages til og culotten skæres i skiver og serveres med hasselbackkartofler, sovs og en god salat eller dampede grøntsager....og ja, den SKAL stege i 3 timer..




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 15900 gange,
og udskrevet 348 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

dpl  -  2016-12-27 07:02:49
Culotten ligger nede i skyen


Randi  -  2016-06-01 15:02:38
Lægges den i et ildfast fad og "søber" i væsken eller i en bradepande med rist og væsken nedenunder ?


  -  2009-12-11 13:00:11
Kødet er for lækkert, smelter i munden..Og sovsen er lige så god..SKAL prøves :):)


Sanne  -  2008-06-15 20:42:48
Det er bare super lækkert:-) Og en lækker sovs Prøv det prøv det prøv det