Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Peberfrugter med oksekød

Peberfrugter med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :

Peberfrugter med oksekød, billede 4 Peberfrugter med oksekød, billede 1 Peberfrugter med oksekød, billede 2 Peberfrugter med oksekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
25 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
  Kartoffelsalat:
1000 gram Kogte kolde kartofler
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
1.5 dl. Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
100 gram Salatløg 1 mellemstort salatløg vejer ca. 200 gram.
200 gram Feta. 40+
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
2 spsk. Kapers
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Dressing:
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Smelt fedtstoffet og kom løgene ved. Tilsæt kødet og lad det snurre ca. 6-8 min. Drys med salt og peber.

Skær peberfrugterne i halve. Rens peberfrugterne og befri dem for frøstol og kerner. Fordel kødblandingen i peberfrugterne. Smør et lille fad med fedtstof og kom de fyldte peberfrugter deri. Drys med parmesan.

Bag dem i ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1/2 time.

Pistacienødder eller skivede oliven kan blandes i kødet og gør retten ekstra pikant.


Kartoflerne skæres i tern, tomater og oliven halveres, salatløget hakkes og dilden skæres groft.

Det hele vendes i dressingen.

Dressing:
Olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber piskes sammen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 55533 gange,
og udskrevet 2423 gange.


Energi:
KJ total 13112 (3121 kcal)
KJ pr. Pers. 3278 (780 kcal)
Vægt ialt 3191 gram
Vægt pr. Pers. 797 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 410 KJ (97 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-05-28 17:58:44
Jeg købte det i Super Bedst


Anette  -  2008-05-26 20:08:19
Hvor køber du Bifteki? jeg har ledt efter det i forretninger.


Per  -  2008-05-25 17:35:00
Der var ikke så meget smag i oksekødet, men der findes en krydderiblanding Bifteki fra Santa Maria som jeg tror vil passe godt til her. Hæld den over kødet når det er brunet, og tilsæt 1-2 dl. vand og lad det så simre 6-8 minutter.