Peberfrugter med oksekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
25 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
  Kartoffelsalat:
1000 gram Kogte kolde kartofler
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
1.5 dl. Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
100 gram Salatløg 1 mellemstort salatløg vejer ca. 200 gram.
200 gram Feta. 40+
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
2 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Dressing:
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 13142 (3129 kcal)
KJ pr. Pers. 3285 (782 kcal)
Vægt ialt 3209 gram
Vægt pr. Pers. 802 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 409 KJ (97 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)