Porrer og gulerødder snittes i meget fine strimler som blancheres i lidt vand et par minutter, de skal stadig have lidt bid.
Laks og helleflynder skæres i strimler ca. 1.5 cm brede og 15 cm. Lange.
Fiskestrimlerne flettes sammen 3 og 3, evt. lange ender skæres af.
Krydres med salt og peber og dampes på pande i hvidvin 6-8 minutter.
Sauce:
Safran drysses på panden fisken er dampet i, koges lidt ind.
Tilsæt creme fraiche og varm igennem.
Rør til slut det kolde smør i.
Butterdejs floron:
Den optøede butterdej stikkes ud som halvmåne eller fisk, pensles med sammenpisket æg og bages i en 200 grader C. alm. ovn til de er gyldne.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5145 gange, og udskrevet 63 gange.
Energi:
KJ total 13717 (3265 kcal)
KJ pr. Pers. 3429 (816 kcal)
Vægt ialt 2145 gram
Vægt pr. Pers. 536 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 639 KJ (152 kcal) Protein 8.8 gram Fedt 10.9 gram Kulhydrat 4.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider