Kubiq af laks og helleflynder med safransauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
250 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
   
400 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
400 gram Helleflynderfilet
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
0.2 gram Safran tråde
1.25 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
Rejer uden skal, kogte
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
2 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 13717 (3265 kcal)
KJ pr. Pers. 3429 (816 kcal)
Vægt ialt 2145 gram
Vægt pr. Pers. 536 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 639 KJ (152 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 10.9 gram
Kulhydrat 4.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)