|
250 |
gram |
Porre, renset vægt250 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
250 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt250 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
3 |
dl. |
Vand3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Grønne asparges Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges.
Der skæres ca. 1/3 af.
|
|
|
|
400 |
gram |
Laksefilet uden skind400 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
|
400 |
gram |
Helleflynderfilet400 gram Helleflynderfilet
|
1 |
dl. |
Hvidvin, tør1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Sauce:
|
0.2 |
gram |
Safran tråde0.2 gram Safran tråde
|
1.25 |
dl. |
Cremefraiche 38%1.25 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
100 |
gram |
Smør100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
|
|
Rejer uden skal, kogte Rejer uden skal, kogte
|
|
|
Dild, frisk Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
2 |
|
Butterdej, Plade2 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
|
KJ total 13717 (3265 kcal)
KJ pr. Pers. 3429 (816 kcal)
Vægt ialt 2145 gram
Vægt pr. Pers. 536 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 639 KJ (152 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 10.9 gram
Kulhydrat 4.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|