Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krebinetter med kartoffelsalat og lime

Krebinetter med kartoffelsalat og lime, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Krebinetter med kartoffelsalat og lime, billede 4 Krebinetter med kartoffelsalat og lime, billede 1 Krebinetter med kartoffelsalat og lime, billede 2 Krebinetter med kartoffelsalat og lime, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Krebinetter:
600 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Kartoffelsalat:
800 gram Kartofler nye
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
100 gram Feldsalat
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Farsen formes til 4 krebinetter som vendes først i æg og dernæst i rasp. Krydres med salt og peber.

Steges i smør eller margarine 7-8 minutter på hver side, til kødsaften der kommer ud er klar.

Kartoffelsalat:
Skrab eller skrub kartoflerne, skær dem i tynde både og kog dem i en gryde med vand og salt. Når de er møre, hældes vandet fra. Læg dem i en skål. Hæld olie og ½-1 spsk citronsaft over mens de er varme, krydr med salt og peber. Lad dem trække i 10 minutter.

Lige før servering vendes fintsnittet rødløg, purløg og feldsalat i. Smag salaten til med limesaft, salt og peber.

Serveres med et godt madbrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (20 stemmer)

Opskriften er vist 62134 gange,
og udskrevet 1818 gange.


Energi:
KJ total 10762 (2562 kcal)
KJ pr. Pers. 2690 (640 kcal)
Vægt ialt 1981 gram
Vægt pr. Pers. 495 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 543 KJ (129 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-04-23 11:56:53
Prøv at kom lidt frisk persille i farsen det er super godt....


Annette  -  2009-05-30 20:26:06
Kartoffelsalaten smager SKØNT! Vi brugte rucola og det var fantastiskt lækkert! Dog syntes vi, at retten manglede yderligere tilbehør...Alt i alt rigtigt lækkert!


: D  -  2009-02-03 00:56:01
Du skal bruge hakket kalv og flæsk som fars :) Ellers smager det nok lidt sjovt, ca en dl rasp oveni og et æg efterfuldt af salt og peber når du steger dem så prøv evt at stege dem med 50g margarine ved det r meget men fedt stoffen r meget med i om de smager som de skal :) frem for smagen af frikadeller . . Prøv - det burde være lidt bedre nu :D hehe


MiaPernille  -  2008-06-25 15:25:18
dejlig mad, men fik at vide af kritikkerne rundt om bordet at det smagte af store frikadeller med rasp. hva gør jeg forkert?