Krebinetter med kartoffelsalat og lime næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Krebinetter:
600 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Kartoffelsalat:
800 gram Kartofler, nye
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
100 gram Feldsalat
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 10762 (2562 kcal)
KJ pr. Pers. 2690 (640 kcal)
Vægt ialt 1981 gram
Vægt pr. Pers. 495 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 543 KJ (129 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)