Kærnemælkskoldskål med tykmælk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
6 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
6 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Tykmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4382 (1043 kcal)
KJ pr. Pers. 1095 (260 kcal)
Vægt ialt 1192 gram
Vægt pr. Pers. 298 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 367 KJ (87 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)