Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Keema Aloo

Keema Aloo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
4-6 grønne og røde chilier
1 mellemstort løg
4 mellemstore tomater
3-4 mellemstore kartofler
1 håndfuld koriander
2 spsk.olivenolie
1 spsk.chilipulver
1 spsk.tandoori masala
1 tsk.knust ingefær
1 tsk.knust hvidløg
1 tsk.knust sort peber
1 tsk.gurkemeje
1 citron
 


Opskrift:

Hak tomater, løg og chili og læg dem i en gryde sammen med et par dråber olivenolie. Rør rundt over medium varme i et par minutter.

Tilsæt krydderier og et par spsk. olivenolie og svits omkring 5 minutter. Tilsæt hakket oksekød og et stænk olivenolie og omrøres indtil kødet ser ens kogt ud.

I mellemtiden skrælles og skives kartoflerne som tilsættes kødet sammen med finthakket koriander. Læg låg på og kog til kartoflerne er møre.

Serveres med yoghurt eller raita, chapatis eller pitta brød og med et par dråber citronsaft presses på toppen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9032 gange,
og udskrevet 90 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mig  -  2008-04-14 13:29:08
Det er en dejlig opskrift den smager fantastisk!! vil bare have mere og mere