Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Keema Aloo

Keema Aloo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
4-6 grønne og røde chilier
1 mellemstort løg
4 mellemstore tomater
3-4 mellemstore kartofler
1 håndfuld koriander
2 spsk.olivenolie
1 spsk.chilipulver
1 spsk.tandoori masala
1 tsk.knust ingefær
1 tsk.knust hvidløg
1 tsk.knust sort peber
1 tsk.gurkemeje
1 citron
 
Opskrift:
Hak tomater, løg og chili og læg dem i en gryde sammen med et par dråber olivenolie. Rør rundt over medium varme i et par minutter.

Tilsæt krydderier og et par spsk. olivenolie og svits omkring 5 minutter. Tilsæt hakket oksekød og et stænk olivenolie og omrøres indtil kødet ser ens kogt ud.

I mellemtiden skrælles og skives kartoflerne som tilsættes kødet sammen med finthakket koriander. Læg låg på og kog til kartoflerne er møre.

Serveres med yoghurt eller raita, chapatis eller pitta brød og med et par dråber citronsaft presses på toppen.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9878 gange,
og udskrevet 96 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mig  -  2008-04-14 13:29:08
Det er en dejlig opskrift den smager fantastisk!! vil bare have mere og mere