Keema Aloo

Keema Aloo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Keema Aloo, billede 4 Keema Aloo, billede 1 Keema Aloo, billede 2 Keema Aloo, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 tomater
1 løg
2 røde chilipeber
2 grønne chilipeber
 
 Krydderier:
1 tsk.chili, stødt, stærk
1 spsk.tandoori masala
1 tsk.ingefær, stødt
1 tsk.hvidløg
1 tsk.peber
1 tsk.gurkemeje
 
2 spsk.olivenolie
 
500 g.hakket lammekød
 
400 kartofler
1 håndfuld koriander
2 dl.vand
 
Opskrift:
Hak tomater, løg og chili og læg dem i en gryde sammen med et par dråber olivenolie. Rør rundt over medium varme i et par minutter.

Tilsæt krydderier og et par spsk. olivenolie og svits omkring 5 minutter. Tilsæt hakket lammekød og et stænk olivenolie og omrøres indtil kødet ser ens kogt ud.

I mellemtiden skrælles og skives kartoflerne som tilsættes kødet sammen med finthakket koriander og evt. lidt vand. Læg låg på og kog til kartoflerne er møre.


Serveres med yoghurt eller raita, chapatis eller pitta brød og med et par dråber citronsaft presses på toppen.

Tips:

Aloo = Kartofler
Keema = hakkekød


karakterer:
Opskriften er vist 12216 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mig  -  2008-04-14 13:29:08
Det er en dejlig opskrift den smager fantastisk!! vil bare have mere og mere