Keema Aloo næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Rød chilipeber
2 Grøn chilipeber
   
  Krydderier:
1 tsk. Chili stærk, stødt
1 spsk. Tandoori Masala rødt, stærkt, indisk blandingskrydderi
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
1 tsk. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Gurkemeje, stødt
   
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Lammekød, hakket
   
400 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Koriander, frisk
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 176411 (42002 kcal)
KJ pr. Pers. 44102 (10500 kcal)
Vægt ialt 51283 gram
Vægt pr. Pers. 12820 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 343 KJ (81 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 0.5 gram
Kulhydrat 17.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)